LOXONE okosotthon

Komfort | Biztonság | Harmónia | Energiatakarékosság

Amíg 10 évvel ezelőtt még alig-alig hallottuk az applikáció kifejezést, addig ma már átlagosan 10-15 alkalmazás segíti mindennapjaink kényelmét. Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy egyetlen alkalmazással akár az életstílusodon, és a napi teendőiden is könnyedén változtathatsz?

Egy Loxone automatizált otthon a jövő otthona. Gondoskodik arról, hogy a világítás, hőmérséklet, árnyékolás, biztonság, szellőzés, multimédia és energetika területén gyorsabb, átgondoltabb és környezettudatosabb döntéseket hozz.

A minőségi szolgáltatásnak ára van, de a hosszú távú befektetésnek, és az egyéni igényekre szabható vezérlőegységeknek köszönhetően évtizedekig élvezheted az otthonod kényelmét a legújabb technológia segítségével.

Miben lehet segítségedre automatizált otthonod?

A Loxone segít abban, hogy az otthonodban valóban otthon érezd magad, és ne a kötelező feladatokra, vagy a teendőkre koncentrálj. Bár a meetingekre nem megy el helyetted, de leveszi a fűtéssel, hűtéssel, vagy akár riasztással járó teendőket a válladról.

Segít abban is, hogy ne csak te, hanem a család minden tagja egyénileg is kiélvezhesse az okosotthon kényelmét – akár egyazon időben.

Élvezd a luxusust! Hagyd, hogy…